دوشنبه ۲۸ شهریور ۰۱ ۰۸:۲۹ ۸ بازديد
عسل يكي از مهمترين مواد غذايي مور استفادهي بشر است. اين مادهي طبيعي براي هزاران سال است كه در سبد غذايي نه تنها ايرانيان بلكه همهي جهانيان قرار دارد. به طوري كه زنبورداري مانند كشاورزي و دامپروري از جمله شغلهاي مردمان باستان بوده است. امروزه براي توليد عسلهاي ارگانيك از فناوريهاي خاص و بروز استفاده ميشود تا فوايد عسل را افزايش دهند.
عسل خوب لزوما عسلي نيست كه از گلهاي دشت و باغات تغذيه مي شود، بلكه حتي عسل زنبوري كه توسط شكر يا شيرهاي شيرين تغذيه شده باشد داراي خواص عسل طبيعي است.
بسياري از كاربران تصور مي كنند كه قيمت بالاي عسل دليل كيفيت مي باشد .
امروزه سايت ها و كانال هاي زيادي در اينترنت و شبكه هاي مجازي وجود دارند كه عسل تقلبي را به جاي عسل طبيعي به فروش مي رسانند.
تنها را تشخيص عسل طبيعي از عسل تقلبي صداقت فروشنده مي باشد.